close

Shërbimet e IT për biznese, organizata dhe korporata

 • Vlerësimi i sigurisë dhe performancës.
 • Konsultime në fushën e teknologjisë.
 • Rrjeta për biznes (LAN,WLAN, WAN, Internet, Intranet)
 • Ruterë, Switch, Serverë, instalimin dhe mirëmbajtjen e tyre,
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Instalim, administrim dhe mirëmbajtje të serverëve
 • Siguria e kompjuterëve dhe rrjetës

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Toppanel

Na kontaktoni

Sample Image

Për kërkesa, oferta, propozime, apo sugjerime.

 • Add: 13, Lam: E; Blloku A1,  (Kalabria)
  10000 Prishtinë

Who's Online

We have 4 guests online

YOOcarousel (Basic) Frontpage

Mburoja Technology PDF Print E-mail


Mburoja TechnologyMburoja Technology, është në treg e përqendruar me të gjitha kapacitetet për të ndihmuar kompanitë, organizatat dhe njerëzit që të arrijnë rezultate, me theks të vecantë duke përdorur teknologjinë e informacionit dhe metodologjitë e menaxhimit. 

Kapacitetet tona dhe metodologjija që përdorim paraqesin celësin për zgjidhjen e shumicës së problemeve të natyrës së teknologjisë, teknologjisë - biznesit dhe teknologji-njeri, që prekin pothuajse cdo kompani, organizatë apo edhe individët. 

Është fat i madh për konsumatorin tonë, ngase tek ne gjen 'buqetën' më të mirë të shërbimeve, si për nga llojllojshmëria dhe domosdoshmërija, poashtu edhe nga cilësia dhe profesionalizmi, elemente bazë që premtojnë një sukses në punën tonë dhe tuajën. 

Ne mund të na zgjedhni për këto arsye:

 
 • Lojalitet afarist
 • Shërbimi i lartë, përgjegjësi profesionale
 • Zgjidhja e teknologjisë së fundit dhe alternativa më e përshtatshme
 • Siguri dhe garancion për shërbimet
 • Të gjitha shërbimet në një vend
 • Bilanc magjik mes biznesit, artit dhe zanatit ; klientit dhe kompanisë; kompanisë dhe publikut (konsumatorit të saj).
 • Biznes i pastër
 • Përvoja, klient dhe partneritet ndërkombëtar
 • Staf profesional, i edukuar në sistemet më të avancuara
Zgjidhni prej shërbimeve tona dhe përjetoni punën  e mirë....
 
 • WEB Dizajn

  WEB Dizajn

  Web Dizajn, zhvillim dhe host.
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Servisim

  Servisim dhe mirëmbajtje
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Rrjeta

  Rrjeta .
  Learn more...
 • YOOtheme

  VideoPRODUCTION

  Video Produksion
  Learn more...
 • IT Security

  Siguri në IT

  Siguri në teknologji
  Learn more...
Wall-E
Ars of Arts
biznesishqiptar
Microsoft_Certified_Partner

artmont