close

Shërbimet e IT për biznese, organizata dhe korporata

 • Vlerësimi i sigurisë dhe performancës.
 • Konsultime në fushën e teknologjisë.
 • Rrjeta për biznes (LAN,WLAN, WAN, Internet, Intranet)
 • Ruterë, Switch, Serverë, instalimin dhe mirëmbajtjen e tyre,
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Instalim, administrim dhe mirëmbajtje të serverëve
 • Siguria e kompjuterëve dhe rrjetës

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Toppanel

Na kontaktoni

Sample Image

Për kërkesa, oferta, propozime, apo sugjerime.

 • Add: 13, Lam: E; Blloku A1,  (Kalabria)
  10000 Prishtinë
Shërbimet e IT PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 13 December 2010 23:46

SHËRBIME PËR PËRDORUES SHTËPIAK DHE BIZNESE TË VOGLA

 • Përmirësimi i performancës së kompjuterit tuaj.
 • Gjetja e çdo lloj defekti dhe rregullimi.
 • Largimin e viruseve dhe të ‘spyware’.
 • Back UP & Recovery
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Mbështetje dhe servisim me qasje nga largësia
 • Migrimin e të dhënave tuaja nga kompjuteri i vjetër në kompjuterin e ri. 

 • Rregullimin komplet të kompjuterit tuaj të ri.
 • Instalime, konfigurime dhe mirëmbajtje të sistemeve operative (Windows, Mac, Linux etc) dhe të gjitha aplikacioneve për to.
 • Instalim i të gjitha pajisjeve kompjuterike.
 • Instalimin e aplikacioneve mbrojtëse ndaj viruseve dhe formave tjera të ngjashme.
 • Sigurimin e qasjes së lehtë në internet dhe krijimin e mundësive për përdorim të përbashkët.
 • Back UP & Recovery (krijimi i kopjes rezervë i të dhënave të kompjuterit tuaj dhe rikthimi i tyre në rast dëmtimi apo mosfunksionimi të sistemit. Kjo bën ruajtjen e tërësishme të sistemit, aplikacioneve, konfigurimeve, dokumenteve dhe mundëson që shumë lehtë dhe shumë shpejtë të kthehen të gjitha në gjendjen paraprake).
 • Mbështetje dhe servisim me qasje nga largësia (remote service) përmes internetit. Ne ju ofrojmë çdo lloj ndihme (intervenimi) pa pasur nevojë të jemi aty. Kjo është përparësia jonë që të jemi shumë fleksibil dhe të bëjmë zgjidhjen më të mirë që tu garantojë punë pa shqetësime.
 • Instalime, konfigurime dhe mirëmbajtje të Sistemeve Server dhe Mail dhe Databaza ose të gjitha këto në një.
 • Instalimin e serverëve për printim (apo printerëve server).
 • Mësim dhe trajnime: Sisteme Operative, Aplikacione, Internet, iTunes, foto etj.
Last Updated ( Wednesday, 12 January 2011 21:56 )
 
 • WEB Dizajn

  WEB Dizajn

  Web Dizajn, zhvillim dhe host.
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Servisim

  Servisim dhe mirëmbajtje
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Rrjeta

  Rrjeta .
  Learn more...
 • YOOtheme

  VideoPRODUCTION

  Video Produksion
  Learn more...
 • IT Security

  Siguri në IT

  Siguri në teknologji
  Learn more...

Footer menu