close

Shërbimet e IT për biznese, organizata dhe korporata

 • Vlerësimi i sigurisë dhe performancës.
 • Konsultime në fushën e teknologjisë.
 • Rrjeta për biznes (LAN,WLAN, WAN, Internet, Intranet)
 • Ruterë, Switch, Serverë, instalimin dhe mirëmbajtjen e tyre,
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Instalim, administrim dhe mirëmbajtje të serverëve
 • Siguria e kompjuterëve dhe rrjetës

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Toppanel

Na kontaktoni

Sample Image

Për kërkesa, oferta, propozime, apo sugjerime.

 • Add: 13, Lam: E; Blloku A1,  (Kalabria)
  10000 Prishtinë
Dizajn PDF Print E-mail

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Çdo dizajn dhe reklamë duhet të mendohet si kontribut në simbolin kompleks i cili është imazhi (brendi) i kompanisë suaj, prandaj për këtë ju sugjerojmë bashkëpunimin me ne...

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...


 

Shërbimet tona në fushën e dizajnit përfshijnë:

 • Krijime grafike të përshtatshme me modën në biznes, art dhe teknologji.
 • Dizajn të çfarëdo lloji,
 • Ndërtimin e brendit / ndërtimin e imazhit për brendin tuaj
 • Dizajnim të produkteve,
 • Dizajn të paketimit të produkteve,
 • Dizajn të kopertinave për të gjitha llojet e produkteve,
 • Dizajn të revistave, gazetave, librave dhe të gjitha llojet e botimeve/shtypit,
 • Dizajn të reklamave, fllajerave, posterave, billboardeve dhe të gjitha llojet e lajmërimeve,
 • Dizajn të mbulesave për produkte produksioni (CD/DVD/Shtyp)
 • Dizajn në fushën e fotografisë: komerciale, reklame, produksioni, produktesh dhe personale etj.
 • Dizajn të ndërfaqeve (interface) për produkte të teknologjisë, softuer apo ueb.

2313071323_e0f55aa9c0_o

Shërbime të veçanta sipas llojeve:

 • Logo,
 • Katalogë,
 • Broshura,
 • Kalendarë,
 • Vizitkarta, Begja, VIP Karta
 • Animime,
 • Banera,
 • Ftesa
 • Meny

Dhe gjithë këtë veprimtari e shtypim në të gjitha formatet (madhësitë) e mundshme për shtyp dhe në të gjitha llojet e materialit që përdoret për shtyp.

Shërbime grafike statike, 2D, dizajn në 3D dhe animacione flash.

 
 • WEB Dizajn

  WEB Dizajn

  Web Dizajn, zhvillim dhe host.
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Servisim

  Servisim dhe mirëmbajtje
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Rrjeta

  Rrjeta .
  Learn more...
 • YOOtheme

  VideoPRODUCTION

  Video Produksion
  Learn more...
 • IT Security

  Siguri në IT

  Siguri në teknologji
  Learn more...

Footer menu