close

Shërbimet e IT për biznese, organizata dhe korporata

 • Vlerësimi i sigurisë dhe performancës.
 • Konsultime në fushën e teknologjisë.
 • Rrjeta për biznes (LAN,WLAN, WAN, Internet, Intranet)
 • Ruterë, Switch, Serverë, instalimin dhe mirëmbajtjen e tyre,
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Instalim, administrim dhe mirëmbajtje të serverëve
 • Siguria e kompjuterëve dhe rrjetës

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Toppanel

Na kontaktoni

Sample Image

Për kërkesa, oferta, propozime, apo sugjerime.

 • Add: 13, Lam: E; Blloku A1,  (Kalabria)
  10000 Prishtinë
Microsoft PDF Print E-mail

Me ekspertë të certifikuar nga Microsoft që vazhdojnë të ofrojnë shërbime ndërkombëtare në platformat e Microsoft, ekskluzivisht për Kosovë në domainin e Microsoft ofrojmë shërbimet:

Implementim dhe administrim të të gjitha verzioneve të platformave të mëposhtme:

 • Microsoft Windows Server 2008-2010
 • Microsoft SQL Server 2005 - 2008 (Databazë)
 • Microsoft Exchange Server 2007-2010 (Mail, Calendar, Schedule, Contacts, shumë e përshtatshme për biznese, organizata dhe korporata)
 • Small Business Server
 • Active Directoryms-open-source-strategy
 • WEB server
 • Project Server 2007-2010
 • Implementim dhe administrim i sistemeve të sigurisë së informacionit.
 • Kontroll dhe administrim i sigurisë së kompjuterëve dhe serverëve.
 • Windows Mobile
 • Sistemet Operative
 • Të gjitha aplikacionet softuerike 

 

 
 • WEB Dizajn

  WEB Dizajn

  Web Dizajn, zhvillim dhe host.
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Servisim

  Servisim dhe mirëmbajtje
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Rrjeta

  Rrjeta .
  Learn more...
 • YOOtheme

  VideoPRODUCTION

  Video Produksion
  Learn more...
 • IT Security

  Siguri në IT

  Siguri në teknologji
  Learn more...

Footer menu