close

Shërbimet e IT për biznese, organizata dhe korporata

 • Vlerësimi i sigurisë dhe performancës.
 • Konsultime në fushën e teknologjisë.
 • Rrjeta për biznes (LAN,WLAN, WAN, Internet, Intranet)
 • Ruterë, Switch, Serverë, instalimin dhe mirëmbajtjen e tyre,
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Instalim, administrim dhe mirëmbajtje të serverëve
 • Siguria e kompjuterëve dhe rrjetës

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Toppanel

Na kontaktoni

Sample Image

Për kërkesa, oferta, propozime, apo sugjerime.

 • Add: 13, Lam: E; Blloku A1,  (Kalabria)
  10000 Prishtinë
Mbështetje për biznese PDF Print E-mail

Business support service – Shërbimi për mbështetje të bizneseve

Në bashkëpunim me Ars of Arts dhe partnerët e vet, MburojaTech  ka krijuar mbështetje për shumë biznese vendase duke i dhënë shtysë që këto biznese të rrisin performancën, fitimet dhe të ndikojnë pozitivisht në ekonominë e përgjithshme të vendit.

Dhe kjo është njëra nga arsyet pse ne jemi në treg, ndër të tjera:

-          Që të ndihmojmë ata që duan të themelojnë biznese – nga bizneset e vogla e deri në korporata;

 • Ideja për biznesin
 • Hulumtimi i ideve, industrive, tregut dhe legjislacionit
 • Pozicionimi i biznesit në industrinë më profitabile
 • Ndërtimin e biznes planit
 • Implementimin e biznesplanit
 • Menaxhimin
  • Instalimin e menaxhmentit
  • Trajnimet për menaxhment
 • Mbështetja e vazhdueshme në të gjitha fazat start-up
 • Regjistrimi i bizneseve, nxjerrja e certifikatave dhe licencave
 • Asistenca në kontabilitet (duke ofruar kontabilist, ose duke u sugjeruar)
 • Këshillimi në fushën e teknologjisë, për teknologjinë, pajisjet dhe sistemet në përputhshmëri me nevojat e biznesit, trendet dhe politikat fiskale.
 • Resurset humane
  • Trajnim
  • Selektim
  • Sjellje nga jashtë - Outsource

-          Krijimi i partneriteteve.

 1. Ndërmjetësimi në partneritete lokale vendore, rajonale dhe ndërkombëtare.
 2. Ndërmjetësimi për partneritet ndërkombëtar nga kompani të ndryshme për :
 • Reseller (Rishitës)
 • Distributor
 • Përfaqësues
 • Gold Parter

-          Këshillim afarist: për të gjitha fushat.

-          Këshillim në fushën e teknologjisë informative.

 
 • WEB Dizajn

  WEB Dizajn

  Web Dizajn, zhvillim dhe host.
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Servisim

  Servisim dhe mirëmbajtje
  Learn more...
 • Latest Gadgets

  Rrjeta

  Rrjeta .
  Learn more...
 • YOOtheme

  VideoPRODUCTION

  Video Produksion
  Learn more...
 • IT Security

  Siguri në IT

  Siguri në teknologji
  Learn more...

Footer menu