close

Shërbimet e IT për biznese, organizata dhe korporata

 • Vlerësimi i sigurisë dhe performancës.
 • Konsultime në fushën e teknologjisë.
 • Rrjeta për biznes (LAN,WLAN, WAN, Internet, Intranet)
 • Ruterë, Switch, Serverë, instalimin dhe mirëmbajtjen e tyre,
 • Ndërtimi i rrjetave lokale, LAN dhe WLAN (me tela dhe pa tela).
 • Instalim, administrim dhe mirëmbajtje të serverëve
 • Siguria e kompjuterëve dhe rrjetës

Dizajn artistik, shije estetike, kreativitet me strategji dhe maksimalisht efektiv...

Dizajni është kërkimi i balancit magjik mes biznesit dhe artit; artit dhe zanatit; intuitës dhe arsyes; konceptit dhe detajeve; gjallërisë dhe formalitetit; klientit dhe dizajnerit; dizajnerit dhe printerit; printerit dhe publikut.

Ngase kompania, organizata apo produkti juaj ka nevojë për një shenjë reprezentuese që dallohet lehtë, lënë përshtypje dhe mbahet në më mend...

illustration-19

Toppanel

Na kontaktoni

Sample Image

Për kërkesa, oferta, propozime, apo sugjerime.

 • Add: 13, Lam: E; Blloku A1,  (Kalabria)
  10000 Prishtinë
Trajnime PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 12 January 2011 22:05

 

  IT TRAINING (TRAJNIME NË FUSHËN E IT)
 • IT Support Professional (Mbështetje profesionale e IT)
 • Website Design Professional (Dizajn profesional i webfaqeve)
 • Data Center (Qendër e të dhënave)
 • Databases (Baza të të dhënave)
 • Networking & Wireless (Rrjeta dhe Wireless)
 • Operating Systems (Sisteme Operative)
 • Programming (Programim)
 • Security (Siguri)
 • Virtualization (Virtualizim)
Trajnime sipas markës tregtare


 • Cisco
 • Microsoft
 • Oracle
 • Sun
 • Adobe

 

 

 

 

 

 

 

Trajnime biznesi

 • Aftësi për të bërë biznes   (Business Skills)
 • Analiza biznesi   (Business Analysis)
 • Menaxhim i projekteve   (Project Management)
 • Të mësuar online   (Online Learning)
 •  
  • WEB Dizajn

   WEB Dizajn

   Web Dizajn, zhvillim dhe host.
   Learn more...
  • Latest Gadgets

   Servisim

   Servisim dhe mirëmbajtje
   Learn more...
  • Latest Gadgets

   Rrjeta

   Rrjeta .
   Learn more...
  • YOOtheme

   VideoPRODUCTION

   Video Produksion
   Learn more...
  • IT Security

   Siguri në IT

   Siguri në teknologji
   Learn more...

  Footer menu