Nëse emaili nuk hapet në mënyrë korrekte? Provoni verzionin nga webi

 

In This Issue
 
 
 • FITO GJETHQYSH!!
 • Pse ju duhet një WEBFAQE? Pse bash tash?
 • Pse bash ne do të duhet ta bëjmë?
 • Çfarë fitoj unë nese e gjej një klient?
 • Karakteristikat e webfaqes
 
 
     
     
Announcements
 
 

Si mund të fitoj gjethqysh?

 • Përfito nga zbritja 50% [Nga 500€ në 250€]
 • Përfito nga shërbimet tona më të mira
 • Përfito 40€ deri në 30% nga çdo shitje që ndërmjetëson-rekomandon tek të tjerët

Pse do të më duhej webi?

 • Arsye madhore është se njerëzit do tu kërkojnë juve online nga momenti që ata dinë emrin tuaj apo shërbimet që ofroni. *Zakonisht për firmën e parë apo artikullin e parë apo çfarëdo që u bie ndërmend klientëve, veprimi i parë që u shkon në mendje për të bërë zgjidhje është kërkimi i informacionit në google për atë artikull apo atë kompani, vallë a nuk është kështu?
  E vallë juve që ofroni ndoshta atë shërbim më mirë dhe më lirë se të tjerët dhe ende nuk keni uebin e duhur a do tu gjejnë?
 • Këtu qëndron edhe rëndësia që pas ndërtimit të faqes (gjate ndërtimit) të behet optimizmi i faqes për makinat kërkuese (Google, Bing, Yahoo search etj).
 • Mos harroni se:
 • Webi është burim i ri i shitjes, është fitimi pasiv që rrjedh në formë të kulluar, përgjatë kohës kur ju, punoni, flini, apo vozitni e luani.
 • Webi është një...Lexoni më tepër artikullin e plotë.

Pse tash?

 • Sepse tash është koha kur nga webfaqja mund të përfitoni. Përdoruesit e internetit janë rritur maksimalisht dhe përdorimi i duhur dhe i dobishëm i internetit është në nivel të kënaqshëm dhe po rritet cdo moment.
 • Sepse tash është koha e fundit që bizneset, organizatat dhe personalitetet të vazhdojnë ekzistimin pa webfaqe.
 • Sepse tash është oferta më e mirë, më vone nuk është ky çmim.

 

 

 

 
 
Upcoming Events & Blog Updates
 
 

Pse ne?

 • Se ne dijm të punojmë vetëm mirë!
 • Se ne jemi gjithnjë të dobishëm per ju.
 • Përkah idetë jemi shumë kreativ, përkah realizimi shumë profesional.
 • Përkah etika, - jemi partneri më lojal në afarizëm.
 • Ne ju garantojmë që ju do të jeni të kënaqur,
 • Përveq që punojmë më të mirën po si po, kjo e mirë gjithsesi do tu përgjigjet nevojave dhe dëshirave tuaja, - gjithëcka do të duket ashtu sic e preferoni ju.

Pse, naj arsye tjeter?

 • Ne ju japim garancion për shërbimet tona.
 • Ne ruajmë konfidencialitetin.
 • Ne ju ofrojmë siguri/mbrojtje të shërbimeve.
 • Ne ju ofrojmë këshillim dhe trajnim aq sa është e nevojshme për ju.
 • Ne ju kemi pasur dert, prandaj ju kemi kërkuar dhe ju kemi gjetur.

 

Karakteristikat e WEBFAQES

Disa nga karakteristikat

PO

Dizajni fenomenal i bukur?
Aplikacionet e nevojshme?
Hapsirë e pakufizuar?
Transfer i pakufizuar?
Domain?
Emaila me emrin e faqes?
Databaza sa të duash?
Emailat me outlook?
Online 99.9%?
Nese m'lypin n'google a gjindem?
Listime në faqe biznesi?
A muna me e ndryshu faqen?
Çka me vepru për momentin?

 

Shprëndaje këtë të mirë!

Tweet Button Facebook Like Button